Pijnverlichtend en ontspannen
 

Belangrijke Informatie en Tips!

Traject
Soms zijn de vastzittende plekken gewoon te "oud" om in één keer los te maken, dan heb je waarschijnlijk te lang gewacht met je klachten. Dat zal ik je ook eerlijk zeggen. Ik geef je dan een inschatting van hoeveel behandelingen je ongeveer nog nodig hebt om van je vastzittende plekken af te komen. Je hoeft natuurlijk mijn advies niet op te volgen, en je hoeft ook niet per se bij mij voor een behandeling te komen. Wel raad ik je aan: wacht niet te lang totdat je klachten nog erger gaan worden, want dat zou je waarschijnlijk nog meer kosten. En, je lijf verdient ook je aandacht.
Bij een traject van minstens 5 behandelingen, krijgt je korting op je 5de massage. Houd er wel rekening mee dat hier zit meestal 1 tot 2 weken tussen elke massage. De precieze tussenperiode voor jouw traject wordt eerst overlegd met de masseuse.
Trajectprijs: 
❖ 1 uur x 5 keer=> de eerste 4x betaal je de normale prijs van  €50. De 5de keer kost je maar €20. Je spaart dus €30. 
❖ 1,5 uur x 5 keer => de eerste 4x betaal je de normale prijs van  €70. De 5de keer kost je maar €30. Je spaart dus €40.
❖ 2 uur x 5 keer => de eerste 4x betaal je de normale prijs van  €90. De 5de keer kost je maar €40. Je spaart dus €50.
Let op:
Het traject is persoonsgebonden, en dus niet overdraagbaar. Wil je gedurende het traject stoppen? Dat mag, maar dan krijgt je geen korting.    

Contra-indicaties (wanneer mag er niet gemasseerd worden, dus wanneer moet je NIET komen), bij:

  • koorts en griep
  • besmettelijke huidziekten* 
  • infectieziekten
  • ernstige vaatziekten
  • drugs en/of alcohol gebruik (mag niet behandeld worden op de dag zelf; bij zware gebruik minstens 24uur) 

Betaling
Je kunt de kosten van een behandeling contant of via een betaalverzoek op je telefoon betalen (werkt hetzelfde als pinnen, maar dan zonder meer kosten).

Geen erotische massages!
Omdat er zijn soms bepaalde ideeën rondom Aziatiszche massages, voel ik me gedwongen om dit duidelijk te maken: Ik geef geen erotische massages, dus vraag mij dat ook niet. Zoek je iets anders? Zoek dan een ander.

Handige Tips!
Vóór de massage

Plan je massage een dag vóór je vrije dag, zodat je spieren de volgende dag verder kunnen ontspannen. Vooral voor intensieve massages is dit zeer aan te raden.

Heb je allergieën, bijvoorbeeld voor noten, lijm (voor tapen) of bepaalde stoffen en oliën? Laat het mij van te voren weten.

Eet geen zware maaltijd vlak voor de massage, vooral voor stevige massages is dit niet raadzaam. Minimaal een uurtje voor de massage iets eten, of nog beter, na de massage.

Douchen kun je beter vóór de massage doen. Gelijk douchen na de massage raad ik (persoonlijk) niet aan.

Heb je andere kwaaltjes, zoals hoge of lage bloedruk, spataders, suikerziekte, zeer gevoelige plekken, enz. of heb je een operatie gehad, geef het alsjeblieft eerlijk aan! Dan kan ik er rekening mee houden tijdens de massage.

Kom je voor een stoel-, drukpunt-, of Thai yoga massage? Draag dan makkelijke zittende kleding met het liefst een fijne stof. Deze massages worden namelijk uitgevoerd zonder olie en over je kleding. Draag bijvoorbeeld, stretchy, sporty, of loszittende kleding, zoals een pyjama-achtige iets.

Je hoeft niks mee te nemen voor de massage (behalve je telefoon voor een betaalverzoek). Alle doeken en lakens worden vervangen na elk klant. Voel je je toch prettiger om je eigen baddoek mee te nemen? Doe dat gewoon! Dat scheelt mij ook een wasbeurt 🙂

Het liefst: geen sieraden dragen, en je telefoon op stilstand zetten.  

Tijdens de massage
Als het pijn doet, geef het dan onmiddelijk aan! Veel mensen denken dat hoe harder de massage, hoe beter het is, maar dat is niet waar. Als je (te veel) pijn hebt, verkrampen je spieren, en ontspan je niet.

Probeer mij niet te vermaken door met mij te praten. Je komt bij mij om te ontspannen, dus doe dat dan ook. Praten kunnen wij beter vóór of na de massage doen, met een kopje koffie of thee, als het ons allebei uitkomt. Vind je het toch leuker om tijdens de massage te praten? Leef je uit. Houd er rekening mee dat dit je eigen tijd kost, en misschien ook de kwaliteit van je massage, omdat ik dan afgeleid word, en omdat ik het zelf leuk vind om te praten 😁 

Laat het komen. Massage heft blokkades op in je lichaam, dus een release is niet zo gek. Voor de meesten heeft massage een kalmerend effect, voor sommigen is het juist activerend (ik pas mijn technieken aan je behoeftes). Er zijn ook andere mogelijke effecten van mijn massages: sommigen krijgen bijvoorbeeld een verstopte neus, anderen juist een loopneus. Sommigen moeten plotselling plassen, een scheetje geven, of emotioneel worden. Het is voor iedereen anders. Als dit bij jou gebeurt, probeer dan deze releases niet weg te stoppen. Maak ruimte voor jezelf en laat me weten hoe ik je kan helpen, bijvoorbeeld als je wil dat ik de kamer even verlaat. Schroom niet om te zeggen wat je nodig hebt - alles is welkom!

Na de massage
Zorg ervoor dat de gemasseerde delen niet worden blootgesteld aan kou. Bedek ze en kleed je zo nodig warm aan.

Drink veel water en, indien mogelijk, ga verder rusten.

Heb je ook tips voor mij?

Mis je iets van de website of van de massage? Of ben je juist zeer tevreden en wil je jouw ervaren delen? Jouw feedback en/of advies is zeer gewardeerd!  

Privacy
Ik neem de privacy van mijn klanten serieus. Ik wil en mag je geen informatie over mijn klanten geven, ook als zijn ze familie.

Contact

mobielnummer: 0682083798
Adres:
Jachthondenstraat 33
8312BB Creil

e-mail: jmrelaxandheal@gmail.com
Google & Facebook: JM Relax & Heal
Instagram: marisse.masseuse
website: jmrelaxandheal.nl

KVK # 84740957


Openingstijden:
Mandag t/m Vrijdag: op afspraak
Zondag: gesloten

NB:
*Ik werk uitsluitend op afspraak.
*De beste manier om een afspraak te maken is door mij een WhatsAppje of SMS te sturen. Mijn telefoon staat gedempt als ik aan het werk ben, dus bellen is niet zo handig. 
*Komt mijn openingstijden je niet uit? Stuur mij een bericht, en wij komen daar wel uit.

E-mailen
Bellen
Map