Pijnverlichtend en ontspannen
 

Combimassage (meest gekozen!)

Deze massage is zeer geschikt voor:

 • Mensen met pijnlijke en/of gevoelige punten, bijvoorbeeld een zere rug, vaste nek, enz., maar ook voor mensen met chronische klachten.
 • Mensen die een stevige massage willen, maar ook voor mensen die van middle tot hard ontspanningsmassages houden.
 • Mensen die gewoon een unieke massage willen ervaren,
 • Mensen die willen van hun klachten af, maar ook willen ontspannen.

Meestal hanteer ik een combinatie van verschillende oosterse en westerse massagetechnieken, onder andere: drukpunt-, Deep Tissue-, Zweedse-, Filippijns-, en Thai Yogamassages. Dit betekent niet dat ik alle massagetechnieken gebruik in één massage, alhoewel dat gebeurt ook soms. Ik onderzoek eerst wat het beste bij je past, en natuurlijk altijd in goed overleg.
De behandeling is geen vaste routine en ook niet elke keer hetzelfde. De ene keer pak ik gelijk de pijnlijke punt(en) aan en alle betrokken spieren, een andere keer pak ik eerst de acupressuurpunten aan; De ene keer doen we meer strekken en drukken, en een andere keer meer zachte bewegingen. Dit is helemaal afhankelijk van de reden waarom je komt, rekening houdend met je pijngrens en je gevoeligheidsniveau, jouw behoeftes en wensen, maar ook van wat ik zelf voel en hoor, want naast het toepassen van kennis over verschillende massages, "luister" ik ook naar je lichaam.
1 uur is net genoeg om een pijnpunt te verlichten. Heb je behoorlijk veel pijn? Of wil je ook een ontspanningsmassage naast pijnverlichting? Kies dan voor 1,5 uur. of nog beter, voor 2 uren. 
Tarief:
1 uur      €50,-
1,5 uur   €70,- (voordeliger)
2 uur      €90,- (luxe*)
Voor meer voordeel, kijk naar de pagina traject

Handsfree massage

 • Goed voor het opheffen van blokkades in je lichaam!
 • Het is een combinatie van massagetechnieken in massages zoals Thai yoga massage en Shiatsu, die ik verder heb ontwikkeld en veel geoefend heb tijdens mijn verblijf in de Filippijnen.
 • Behalve mijn handen, gebruik ik hiermee vooral andere lichaamsdelen, zoals de elleboog en voeten om de vastzittende plekken in je lijf los te maken.
 • Het is dan ook heel goed voor mensen met lichamelijke klachten of die in hun lijf vastzitten, maar zeker ook voor mensen die alleen maar willen ontspannen.
 • De druk is, net als de andere massages, ook aangepast aan je conditie en benodigdheden. 
 • Dit is een droge massage. Dat houdt in: er wordt meestal geen olie gebruikt, en als ik denk dat het toch nodig is in bepaalde plekken, dan doe ik dat in overleg.
 • Je mag gewoon een deken over je heen doen, maar je kleren aanhouden mag ook. Zorg wel voor het dragen van makkelijke, comfortabele kleding! Bijvoorbeeld, stretchy, sporty, of loszittende kleding, zoals een pyjama-achtige iets.
 • De massage wordt meestal uitgevoerd op de massagetafel. Afhankelijk van je klacht en conditie, kan het ook op een massagemat op de vloer zijn, of een combinatie van de twee.

Let op:

Omdat je bent bedekt tijdens de massage, kan ik je huid niet zien. Het is dan belangrijk om voorafgaand de massage mij te informeren als je spataders hebt, en/of plekken waar ik niet moet aankomen (bijvoorbeeld, een wond, een gezwollen huid, of een zeer gevoelige plek).
Tarief :
1 uur      €48,-
1,5 uur   €65,- (voordeliger)
2 uur      €85,- (luxe*)

Ontspanningsmassages 
Als je ooit een massage in Nederland gehad hebt, dan is het waarschijnlijk dit soort. Met deze massage gebruik ik sowieso de meest bekende Zweedse massagetechnieken, maar ik heb deze ook ontwikkeld tot mijn eigen unieke stijl dat past zich aan je behoeftes. Zoals ik het doe zul je het waarschijnlijk nergens anders ervaren.
Heb je pijnlijke en/of vastzittende plekken? Of vind je het moeilijk om te kiezen? Dan raad ik je combimassage aan. Die biedt meer flexibiliteit en mogelijkheden, en zo kunnen wij tijdens de massage kijken welke technieken het beste bij jou passen. 
Tarief:

1 uur      €50,-
1,5 uur   €70,- (voordeliger)
2 uur      €90,- (luxe*)
Voor meer voordeel, kijk naar de pagina traject.

Stoelmassage 
Massage op een massagestoel, zoals je op de eerste foto ziet. Deze massage is vaak zonder olie. Het is dan raadzam om makkelijke, comfortabele kleding te dragen. Bijvoorbeeld, stretchy, sporty, of loszittende kleding, zoals een pyjama-achtige iets.
Tarief:
0,5 uur   €30,-
1 uur       €50,-

Thai Yoga Massage
Deze massage - is tijdelijk niet beschikbaar

 • is ook wel "yoga voor luie mensen" genoemd, en terecht ook, want je hoeft helemaal niets anders te doen dan te ontspannen en je te overgeven aan de (fysieke) begeleiding van de masseuse, en daarom is dit mijn favoriete massage (lekker luieren en ontspannen, en toch de voordeel van beweging halen).
 • kan stevig zijn, met rekken en strekken, maar net als de andere massages, dit is ook aangepast aan je pijn- en gevoeligheids grenzen.
 • is erg geschikt voor mensen die het moeilijk vinden om te ontspannen zelfs tijdens een massage
 • is ook geschikt voor mensen met chronische klachten.
 • pakt grondig de punten aan in je lichaam en is dus een goede manier om te onderzoeken of je nog ergens vastzit zonder dat je het weet (meestal voel je deze plekken niet totdat ze erger zijn geworden). Het is dus een goede manier om niet alleen te ontspannen maar ook om te weten welke plekken je aandacht nodig hebben EN te voorkomen dat deze kleine puntjes erger gaan worden, 
 • is een combinatie van o.a. drukpuntmassage en yoga, maar nee, je hoeft hiervoor niet lenig te zijn. Dit is juist goed voor mensen die strak/vast in hun lijf zitten en meer flexibiliteit willen ervaren
 • is uitgevoerd op een kapok massagemat op de vloer (ja, lekker oosters!) en is zonder olie. Het is dan belangrijk om makkelijke, comfortabele kleding te dragen. Bijvoorbeeld, stretchy, sporty, of loszittende kleding, zoals een pyjama-achtige iets.
 • is heel anders dan de gewone Thaise massage wat meer vrijvorm is. Thai yoga massage volgt een bepaalde (vaste) volgorde van massage dat de masseur/masseuse goed uit zijn hoofd moet weten om te zorgen voor vloeiende bewegingen (hier moet je echt voor leren).
 • duurt ongeveer 1 uur, en begint altijd met een voetbad van ongeveer 10 minuten.

Tarief:
1uur 15min    €60
1uur 35min   €70  (met daarna een combimassage, meer tijd voor vastzittende/pijnlijke/gevoelige plekken)

Massage(s) die in de toekomst beschikbaar zullen zijn:

 • Hotstone Massage
 • Ijsmassages! (wordt vervolgt)

 

Andere services
Functieonderzoek
tapen en bandageren
cadeaubonnen 
zie overige services pagina

Heb je nog vragen? Schroom niet om contact met mij op te nemen. Vragen kost niks!

 

JM Relax and Heal
Jachthondenstraat 33, Creil
tel #: 0682083798
E-mailen
Bellen
Map