Pijnverlichtend en ontspannen
 

Overige services

Cadeaubonnen
Op zoek naar een leuke cadeau? Wat beter (en makkelijker!) dan een cadeaubon! Ophalen of verzenden mogelijk. De standaard ontwerp is wat je op de eerste foto ziet, in A6 semi-glossy formaat. Wil je liever een handgemaakte cadeaubon met een unieke ontwerp aan iemand geven? Ik maak het voor je graag! Neem contact met me op voor meer informatie. 


Let op: Alle cadeaubonnen van JM Relax and Heal ---
*zijn NIET inwisselbaar voor geld. 
*zijn meestal een jaar geldig, maar soms ook maar voor een aantal maanden, bijvoorbeeld bij somige acties en verloting 
*Zijn allemaal genummerd en gestempeld en/of ondertekend.

Functieonderzoek 
Als je ergens last van hebt in je lijf is het vaak goed om eerst een onderzoek te doen op je gewrichten en spieren. De test is een beetje wat je bij de fysio ervaart. Op dit moment, doe ik de test gratis bij een behandeling. 

Tapen
Als je zwakke schakkels hebt in je lichaam en je wilt gewoon zoveel mogelijk normaal kunnen functioneren is tapen vaak een goede ondersteunde middel. Het helpt niet alleen met het voorkomen van blessures; het bevordert ook het herstel. Op dit moment doe ik taping meer als extra service voor mijn klanten die dit nodig hebben. Je hoeft er nu nog niks voor te betalen. Wel is een gift gewaardeerd, omdat ik moet de tapes ook kopen. Je eigen tape nemen mag natuurlijk ook :-)

Benieuwd? Neem gerust contact met me op. Vragen kost niks. 

 

JM Relax and Heal

Jachthondenstraat 33, Creil

tel #: 0682083798

 

E-mailen
Bellen
Map